31 oktober 2023

Veckan mellan Halloween och Allhelgona - läskigt tema 9

 

Nu är den veckan då allt otäckt mellan himmel och jord är löst och ute på vift.

Det är nog bäst att ni aktar era ryggar och halsar! Annars kan ni få både ryggskott och halsfluss. Vad trodde ni? Man ska inte gå i närkamp med oknyttet - för det straffar sig på en gång. Och vem doktor kan bota ryggont och halsfluss? Eller rättare sagt, vem doktor bryr sig om så simpla krämpor och ditt gnäll?

Det är nog lika bra att inse den bistra sanningen! Att du blir hemskickad med oförrättat ärende. 

Så... stanna inne hela veckan. Dra ner persiennerna och rullgardinerna. Häng gärna upp en filt för var fönster. Lås dörrarna. Rita korstecken på de låsta dörrarna. Stäng ögonen och öronen och ät för Guds skull inte nåt. Vem vet vem som förgiftat vad i ditt kylskåp?

Gå inte på toaletten! Där kan vad som helst sticka upp genom toalettkröken och stirra ilsket på dig. För att inte tala om vad de kan skicka tillbaka upp i nyllet på dig. Det du gjorde sist du var på toaletten och som drösade ned i huvudet på den elaking som nu spottar och fräser i kröken på din kära toalett. 

En och annan bön till vår Skapare skulle inte skada. Men undvik att gå med i någon sekt som liknar den som krafsar på våra dörrar lite då och då. Och vem som är din skapare får du välja själv. Eller fråga din mamma. Hon borde veta!

Originaltexten är från 2004-11-01

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen till The Happy Wolf!

 Jamen just det... välkommen hit!