13 mars 2023

Att ändra på saker och ting


När livet pågår så behöver man ibland ändra på saker. Inte bara inombords, utan också i verkligheten. Med nytt sätt att arbeta vid datorn och med andra grejor så kräver det större skrivbord än det vi för närvarande delar på. Nu kommer vi att få samma storlek som vi delar på - till var och en. Kommer att kännas lyxigt. 

Vi ändrar också riktning på hur vi sitter i rummet. Det kommer att kännas bättre att byta sittplatser. Inte som nu med en som har ryggen mot fönstret och en som har ryggen mot dörren. När vi byter skrivbord kommer vi båda att sitta åt samma håll. Med ryggen mot rummet och i slutänden mot en vägg. Fast med fri yta emellan. Skrivborden kommer att stå bredvid varandra. 

Det som visade sig vara lite bekymmersamt var att finna lådhurtsar till skrivborden. Det finns på t ex det stora möbelvaruhuset... men i den bästa av de lådhurtsar som vi gillade ryms inte ens ett A4-papper i lådan! Sicket elände. Vad ska man då med lådhurtsen till?

Nu vill vi båda ha våra extra datorskärmar att använda när vi jobbar. Det är alltid lättare att se bilder och filmer i större än vad en laptop kan prestera. Alltså skaffar vi så vi kan hänga upp skärmarna på väggen. Det kommer att bli ett lyft. Och skärmarna gör ingen nytta när de bara står utan arbete. 

Att skrivbordet ser lite "klent" ut gör inget. Vi ville ha det tunna rena intrycket. Likaså färgen. Just nu har vi ett vitt skrivbord, med svarta grejor... för datorer, externa hårddiskar, filmkamera, mm går oftast i svart. Med ett mörkt bord kommer det att "försvinna" in i bordet på ett bättre sätt. Inte bli lika synligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen till The Happy Wolf!

 Jamen just det... välkommen hit!