18 december 2023

Zorro & Zirris


Hej på er gubbar och gummor!

Vi är Zorro & Zirris. 

Vi är två glada rävar med varsin räv bakom våra vänstra öron. Dubbelt rävigt, om du funderar. Kan behövas i dessa tider. Ja, inte när det är jul. När det är de andra tiderna som alla talar om. Eller om det var otid. 

När det är otid, eller tid, eller andra tider... kan det behövas att man blir lite upplivad och uppspelt. Det kan vi stå till tjänst med. Vi skyr inga medel. Jo, kanske tvättmedel då. Det blir så kallt och löddrigt och skumt. Fast än har vi inte råkat på detta fenomen... det har vår namne Zorro som bor hos en pojke. Han som är pappa till våra upptåg. Förutom damen vi bor hos då. Fast vi har ingen pappa. Ingen mamma heller. Vi har andra människor. 

Nu när det drar ihop sig till jul har vi gjort en liten julhälsning på video. Om vi får säga det så blev den bra, fast det låter konstigt om rösten som talar. Det är inte vi. Det är en robot. En robot är inte en räv. Rävar låter bättre men rävröst fanns inte att uppbringa. Sorgligt. Världen är ju full av rävar. Både fyrbenta och så även tvåbenta. Men de är inte riktiga rävar. De låtsas. Och de är inte snälla. Vi är snälla, fast ibland blir det väldigt busigt. Det kommer att visa sig. 

Rävliga hälsningar
Zorro&Zirris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen till The Happy Wolf!

 Jamen just det... välkommen hit!