08 oktober 2023

Städardag


 Ibland måste man städa. Ja, det vet vi ju alla. För oavsett om vi sitter där och bara glor så blir det till sist smutsigt och dammigt. Sånt är livet. 

När vi nu ska ha visning av vår bostad så måste det även då städas lite extra. Vill ju att det ser propert och fint ut. Har sett alldeles för många bostäder som är till salu där bilderna visar en hiskelig röra. Hiskelig röra är inget för oss. Var sak på sin plats. Att man sedan ofta har mer prylar än vad man tror... det har vi nog lite till mans. Men en sådan här gång märks det mer. Både inför bostadsfotografering, bostadsvisning och vid packning. Det är då man inser vad man har och inte har. Oftast har man. Prylar. Prylar. Prylar. 

Fast det är ju prylarna som gör ett hem. Gillar inte riktigt det "renrakade" som skall vara för att köpare skall se och föreställa sig. Men så är det ju. Det går lättare att se och tänka sig att det är ens eget hem om det är minimalt med prylar. Själv tappar jag orken att ens bry mig om en bostad där det är tusen och en prylar överallt. 

Så vi städar. 

Och när detta är över så kan vi städa normalt igen. Med lite mer prylar framme. Våra egna prylar som gör vårt hem. 

Att städa till musik går bra. Vi valde denna video som strömmar i bakgrunden. Skog och fåglar. Härligt. Tankarna går till sommar igen i stället för höst. Inte så att hösten är fel. Den är bara höst. Ibland vill man ha lite mer sommar. Bara. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen till The Happy Wolf!

 Jamen just det... välkommen hit!